CNC Operator Productiecel - FMI Instrumed

Zoek jij een baan in de productie van complexe hoogwaardige producten? Heb je een behoorlijke bagage en ben je in staat op innovatieve wijze productie uitdagingen tot een succes te maken? Reageer dan op onze vacature!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van of voorbereiden voor machinaal verspanende bewerkingen met behulp van een CNC freesmachine. Wij zijn op zoek naar een operator bij onze productiecel met laad-los robot. Deze operator moet in staat zijn om het overzicht te houden over veel verschillende producten die door elkaar geproduceerd worden op de productiecel. Hierbij moeten de werkstukken ook ingelezen worden in de besturing van de robot middels een computer. Tijdens de uitvoering controleer je de juiste instellingen en voer je het in- dan wel opspannen van de producten uit en worden de producten ook afgebraamd en afgewerkt tot gereed product. Tijdens de productie controleer je de producten op de juiste maatvoering.

Functie eisen:

  • Technische opleiding op minimaal VMBO-niveau;
  • Je hebt technisch inzicht en kunt tekening lezen;
  • Basiskennis van meettechnieken is een voordeel;
  • Je bent in staat om meerdere handelingen en processen kort op elkaar volgend uit te voeren;
  • Je hebt interesse in techniek en de bereidheid te leren;
  • Je bent nauwkeurig en hebt een voert handelingen nauwgezet uit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Spreekt deze functie je aan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via deze sollicitatielink. Uiteraard kan je ook altijd even bellen voor meer informatie. Contactpersoon is Wenzel Hurtak; te bereiken via 06 57 54 38 13. Een meeloopdag op de afdeling is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aanvullende informatie:

Publicatiedatum 1 september 2019
Sluitingsdatum 30 november 2019
Soort contract Onbepaalde tijd
Salarisrange € 2.200,00 - € 2.500,00 bruto per maand
Locatie-adres De Brauwweg 17, Schiedam