ESF maakt FMI project "QRM implementatie FMI Precision" mogelijk

Projectnummer: 2018EUSF2011286

Het beoogde doel van deelname aan het ESF project Duurzame inzetbaarheid bedrijven was het vergroten van de autonomie van de medewerkers binnen de organisatie om daarmee de intrinsieke motivatie van de medewerker te verhogen. Het creëren van een flexibele werkcultuur binnen de teams is een belangrijk thema. Het resultaat van het project levert op de werkvloer en op kantoor cross getrainde medewerkers op. Dit zorgt ervoor dat medewerkers voor diverse taken kunnen worden ingezet en daarmee wordt de flexibiliteit van de organisatie vergroot.

Deelname aan het project heeft in grote mate bijgedragen aan de ontwikkeling van medewerkers door leren op de werkvloer; kortgezegd de leercultuur is versterkt. De ontwikkelingen zijn in de hele organisatie zichtbaar, maar vooral op de werkvloer.

De medewerkers hebben actief input geleverd, plannen uitgevoerd en de resultaten daarvan positief ondervonden. Ontwikkelingen en voortgang worden voortdurend door en met de medewerkers besproken. Conclusies worden gedeeld en gezamenlijk worden afspraken gemaakt voor continuering en verbetering.

Werken bij FMI live!

Vanaf nu zoek jij je ideale baan op deze site! Alle vacatures en achtergrond informatie over FMI vind je hier!

FMI: Volop mogelijkheden tot ontwikkelen in de breedte

"Ron Sacré is managing director bij FMI High Tech Solutions. Binnen de tak in Uden werkt hij regelmatig met onder andere SMO-leerlingen. Ron Sacré: “Bij FMI, een bedrijf dat volop in ontwikkeling is, ligt de focus op zelfsturende teams en veel eigenaarschap voor de medewerkers. Hierdoor is er veel variatie in de werkzaamheden en hebben medewerkers de mogelijkheid om zich snel in de breedte te ontwikkelen. Dat geldt ook voor leerlingen: het werk dat zij mogen doen is heel divers en gaat veel verder dan enkel met de techniek bezig zijn.”.......

Klik op onderstaande button voor het hele artikel op de website van SMO.

Lees meer

FMI introduceert eigen 3D toolkit

Sportieve prestaties medewerkers FMI

Werknemers van FMI zijn ook op sportief gebied actief. Afgelopen najaar werd o.a. gelopen in de Marathon van Eindhoven en De 4 mijl van Groningen. Mooie prestaties!

Nieuws